DOOM Eternal'ın The Ancient Gods, Part One DLC'si Bağımsız Bir Oyun Olarak Çıkacak

29.08.2020 18:11 Gazali Çetinkaya

 
DOOM Eternal'ın ilk hikaye indirilebilir içeriği The Ancient Gods, Part One bağımsız bir oyun olarak çıkışını gerçekleştirecek.

İndirilebilir içeriği satın almak ve oynamak için ana oyuna ihtiyacınız olmayacak.

Oyunun baş yapımcısı Marty Stratton, PCGamesN sitesine yaptığı açıklamada, indirilebilir içeriğin olabildiğince fazla oyuncuya ulaşmasını istediklerini ve DOOM Eternal'a sahip olmayan oyuncuların da indirilebilir içeriği oynayabileceklerini belirtti.

The Ancient Gods, Part One tek olarak 89 TL'ye satılacak. The Ancient Gods, Part One ve daha sonra çıkacak ikinci hikaye indirilebilir içeriğinin bulunacağı Year One Pass ise 139 TL.
 
Oyuncular bir kez daha DOOM Slayer olarak göklerdeki güç dengesizliği sonucunda uyanan kadim kötülükle yüzleşecek. Oyuncular, DOOM evreninde daha önce görmedikleri yerleri deşip parçalayarak aşacak, yeni acımasız iblislerle yüzleşecek ve DOOM Slayer'ın hikayesinde yeni bir sayfayı keşfedecek. 

Çıkış tarihi PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 20 Ekim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 16 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler