DOOM Eternal'ın İkinci Güncellemesi Yeni Battlemode Haritasını Getirecek

23.06.2020 19:50 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks ve id Software, Doom Eternal'ın ikinci büyük güncellemesinin bu hafta içinde yayınlanacağını duyurdu ve güncellemenin bazı özelliklerini detaylandırdı.
 
Güncelleme Battlemode'a yeni harita ekleyecek. Torment adlı bu harita Slayer'ı ve iblis takımını aşırı büyümüş bir bitki örtüsü ve gizemli işaretlerle dolu tehlikeli salonlarda karşı karşıya getirecek.
 
Haritanın yanında Battlemode için standart hata düzeltmeleri ve iyileştirmelerle birlikte gecikme iyileştirmeleri ve her iblis için özel olarak ayarlanabilecek tuş atamaları iyileştirmeler de yapılacak.
 
Bunların yanı sıra renk körü oyuncular için oyun keyfini arttıran iyileştirmeler, Takviyeler için iyileştirme, harita başına arttırılan Empowered Demon sayısı ve daha fazlası bu hafta yayınlanacak güncelleme ile birlikte sunulacak. 
 
DOOM Eternal PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda. Switch versiyonu da yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 43 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler