DOTA 2 Basına Açılıyor

Sıkı bir maça hazır mısınız?
23.08.2011 22:54 Burçin Aygün


     Valve'den gelen doğrulamaya göre Basın üyeleri (tabii ki oyun sektörü ile ilgili olanlar) kısa süre içerisinde Dota 2'nin betasına katılmaya başlayabilecekler. Valve'den gelen e-mail'ler doğrultusunda yapılan onaylamaya göre basın sadece birkaç hafta içerisinde oyunun beta aşamasına tam ulaşıma sahip olacaklar.

Dota 2'nin beta aşaması için kayıtlar, Gamescom'dan hemen önce 16 Ağustos tarihinde başlamıştı. Daha önce 2011 yılında çıkarılması beklenen Dota 2, Gabe Newell'ın, EuroGamer'a verdiği bilgi doğrultusunda 2012 içerisinde aktif hale gelecek. Dota 2 daha önce ilk kez bir Alman şovunda resmi olarak duyurulmuş, daha doğrusu varlığı doğrulanmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 17 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler