DOTA 2 Turnuvasında Toplam Ödül 2 Milyon $'ı Aştı

17.05.2013 10:29 Talha Aynacı

 
 
   Geçtiğimiz hafta Valve'in DOTA 2: International turnuvasına özel olarak bir sanal kitap yayınladığını sizlere aktarmıştık. Compendium isimli etkileşimli kitap/dergi turnuvalar esnasında oyuncuların birbiriyiyle olan iletişimini geliştirecek, sürekli güncel bilgiler içerecek, tahminlerde bulunmanızı sağlayacak,  dergi aracılığıyla All-Star maçında oynayacak oyuncuları oylayacak ve Smeevil isimli ölümsüz turnuvaya özel tasarlanmış kuryenizin gelişmesini sağlayacaksınız.
 
   Steam'den 9.99$ fiyat etiketiyle satılan sanal dergi satışları o kadar verimli oldu ki, Valve söz verdiği gibi satış gelirlerinin bir yansıması olarak ödül havuzundaki miktarın 2 Milyon $'ı aştığını bildirdi ve buna ek olarak 4 ayrı hedef daha belirledi. Bakalım satışlarla birlikte hedeflenen 3.2 Milyon $'a ulaşılabilinecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler