Danger Zone 2 ve Dangerous Driving Duyuruldu

21.06.2018 19:52 Gazali Çetinkaya

   2014'te Burnout serisinin geliştiricileri tarafından açılan bağımsız stüdyo Three Fields Entertainment iki yeni yarış oyunu duyurdu.
 
   İlki 2017'de çıkan Danger Zone'un devam oyunu Danger Zone 2; ikincisi ise arcade yarış oyunu Dangerous Driving. 
 
   Danger Zone 2 oyuncuları sanal Kaza Deneme Tesisi'nden alıp bu kez gerçek yollara çıkarıyor ve yepyeni araçlar, drift, boost, çeşitli görevler ve kazalar ile ilk oyundan daha gelişmiş bir sürüş deneyimi sunuyor. Devam oyununda Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve İspanya yollarında toplam 17 bölge ve 26 tek oyunculu görev bulunacak. Çıkış tarihi Temmuz.
 
   Dangerous Driving bu kış çıkacak ve geliştirici tarafından belirtilene göre, oyun boost, takedown, yıkım ve devasa araba kazaları gibi özellikler içerecek. "Bugüne kadarki en iddialı oyunumuzu geliştirmek için daha önce öğrendiğimiz her şeyi alıyoruz. Dangerous Driving beni en tutkulu olduğum oyun türü arcade yarışına geri götürüyor." dedi Three Fields Entertainment kurucu ortağı Alex Ward.

   Kulağa Burnout'ın ruhani devam oyunu gibi geliyor.
 
   Danger Zone 2 ve Dangerous Driving PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Danger Zone 2 için paylaşılan ilk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Danger Zone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Three Fields Entertainment Dağıtıcısı: Three Fields Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler