Dark Souls 3'ün Steam Fiyatı Hayal Kırıklığı

16.02.2016 07:22 Alkan Adakaner


    Hatırladığımız kadarıyla Dark Souls II, Steam'de 60 TL'den satışa çıkmıştı. Bu serinin hayranlarını mutlu ettiği gibi seriye ilgisi olanları da oyunu almaya teşvik etmişti. Dark Souls 3 ise fiyatıyla oyuncuları hayalkırıklığına uğratacak gibi görünüyor.
 
    Dark Souls 3'ün Steam fiyatı 179 TL olarak belirlenmiş. Season Pass'i ise 39 TL'den satılacak. Bu fiyat gerçekten de hayalkırıklığı; çünkü Dark Souls II sadece 60 TL'den satışa çıkmıştı. Peki ne oldu da yeni oyunun fiyatı birden bire 3 katına çıktı?
 
   Bu fiyatlandırma politikasının ardından eminiz ki birçok oyuncu Dark Souls II'nin aksine bu oyunu hemen satın almak istemeyecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 85 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvası Başladı! 8 Saat önce The Last of Us Part 2'nin PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak? 05 Haziran Final Fantasy 9 Remake Yakında Duyurulabilir! 05 Haziran Summer Game Fest 2024'te Yer Almayacak Oyunlar 05 Haziran IKEA, Sanal Roblox Mağazası İçin Çalışan Arıyor 05 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler