Dark Souls: Artorias Of The Abyss'ten Ayrıntılar

02.06.2012 07:57 Alkan Adakaner

     Bildiğiniz gibi Dark Souls: Prepate to Die Edition yakında PC için piyasaya çıkacak. Oyunun bu sürümünde bulunan yeni içerikler Artorias of the Abyss adlı bir DLC (indirilebilir içerik) paketiyle Xbox 360 ve Playstation 3 için de yayınlanacak. Bu ek paket PSN'de 15 dolar, Xbox Live'da ise 1200 puana satılacak. Ayrıca oyunun DLC'sinin de içinde bulunduğu "Dark Souls: Artorias of the Abyss Edition"ın da konsollar için yine online servisler yoluyla satılacağını belirtelim, eğer oyunu hala oynamadıysanız doğrudan bu yeni sürümü satın alabilirsiniz.
 
     Dark Souls'un Artorias of the Abyss adlı bu sürümünde yeni NPC'ler, düşmanlar, boss savaşları, silahlar ve zırhlar bulunacak. Oyundaki yeni düşmanlarımız da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Aşağıda ekran görüntüleri ile birlikte bu düşmanları ve bazı yenilikleri tanıyalım.

 Artorias of the Abyss: Aynı zamanda ek içeriğe adını da veren bu boss, Lord Gwyn'in 4 şövalyesinden birisi. Ek içerikteki senaryonun merkezinde bu karakter bulunuyor.
 
      Yukarıda gördüğünüz şey yeni bir "Kara Büyü". Bu büyü düşmanınızı parlayan gözlere sahip varlıkların içinde bulunduğu bir kara ışık süzmesiyle takip ediyor. Bu büyünün oldukça güçlü olduğunu tahmin ediyoruz.
 
        Yukarıda gördüğünüz yeni düşmanlardan Scarecrow (korkuluk) olarak bahsediliyor. Ahşap gövdeye sahip sarmaşıklarla çevrili bu düşmanların ateşe karşı dayanıksız olduğu tahmin ediliyor. Pyromancer'lar eminiz bu düşmanlar karşısında fazla zorlanmayacaklardır.
    
      "Zincirli Mahkum" olarak adlandırılan bu düşmanın ise bir hayli zorlayıcı olabileceği söyleniyor. Bir sütuna bağlı olduğundan hareket etmekte güçlük çeken bu düşmanla savaşımızda taktiksel öğeleri kullanmamız gerekecek gibi görünüyor.
 
      Dark Souls'ta, "Stone Armor" giymiş dev savaşçılardan korkmamak sanırım saflık olurdu. Sanctuary Wood'ta karşılaşacağımız bu üç stone armor giymiş savaşçı, ellerindeki dev silahlarla da büyük tehlike arz edecekler. Tabanları yağmalanın zamanının geldiğini yukarıdaki resim de çok güzel bir biçimde anlatıyor.
 
     PVP hayranları için şunu da belirtelim ki Prepare to Die Edition ile birlikte 1'e karşı 1 karşılaşmaların yanı sıra 2'ye karşı 2 karşılaşmalar da oyunda yer alacak. Böylece oyunun oynanış süresi de uzamış olacak. Bu yeni içerikler eminiz Dark Souls hayranlarının büyük beğenisini toplayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 12 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler