"Dark Souls, Demons Souls'tan Daha Zor Olacak"

Zaten olabildiğince zor olan bir oyun, bu sınırı daha ne kadar arttırabilir?
05.02.2011 02:23 Levent Polater

 
    Dark Souls'un yönetmeni Hidetaka Miyazaki, geliştirici ekip olan From Software'in Demon's Souls'ta oldukça yakınılan zorluk seviyesinin Dark Souls'ta da korunacağını belirtti.
 
     Miyazaki, Sony'ye verdiği röportajda, From Software'in zorluğu düşürmenin aksine oyunu daha da zorlaştıracağını ancak bunu oyun sırf daha zor olsun diye yapmayacağını, oyunculara özgürce stratejilerini yaratma imkanı sunmak için uygulayacaklarını belirtti. Bu zorluğu alt edebilenlerin ise aynı ölçüde oyunda ödüllendirileceklerini de sözlerine eklemiş, Miyazaki.
 
    Miyazaki, Demons Souls'u ve Dark Souls'u şu sözlerle betimlemiş:
 
    “Bu bizim sık sık kullandığımız bir örneklemedir: Biz acılı bir oyun yaratmak istiyoruz. Ve bunu olabildiğince acılı yapmak istiyoruz. Fakat bu yenilebilir ve tadı da harika olacak ve daha fazlasını isteyeceksiniz."
 
    Dark Souls, bu sene sonunda PS3 ve Xbox 360'a göz kırpıyor. Gerçekten acı ama lezzetli bir oyun olacak gibi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler