Dark Souls Hikaye Videosu Bölüm 3

Ateş, Dark Souls'ta umudun sembolü ve gücümüzün kaynağı olacak
09.09.2011 13:58 Alkan Adakaner


     Demon's Souls ile başlayan aydınlık ve karanlık arasındaki savaş şimdi de Dark Souls'ta devam ediyor. Her ne kadar her iki oyun arasında senaryo bağlantısı yoksa da iki oyunun da temelleri yaşam ve ölüm, karanlık ve aydınlık, sıcaklık ve soğuğa dayanıyor.
 
    From Software tarafından geliştirilen Dark Souls'un yeni hikaye videosu yayınlandı. Bu videoda Ejderlere karşı yapılan savaş anlatılıyor. Lordlar, büyücüler ve kralların Ejderlerle yaptığı savaş sonucunda neredeyse bütün ejderler öldürülür.
 
    Peki bizim oyundaki yerimiz nedir diye soracak olursanız aslında ne Ejderlerin tarafındayız, ne de kralların tarafında. Biz iki büyük dünyanın savaşı arasında kalmış bir insanız; amacımız gerek ejderler, gerekse de karşı tarafın elinden kurtulmak, çünkü bu oyunda herkes bizim düşmanımız, hatta diğer insan NPC'ler bile.
 
    7 Ekim'de piyasaya çıkacak olan Dark Souls'un yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler