Dark Souls III DLC ‘The Ringed City’ Çıkış Fragmanı

24.03.2017 16:24 Gazali Çetinkaya

  
   Bandai Namco ve geliştirici From Software, Dark Souls III için yayınlanacak ikinci ve son indirilebilir içerik olan The Ringed City'nin çıkış videosunu paylaştı.
 

‘The Ringed City’
 
Korkma, karanlık, solgun kişi. The Ringed City'de, dünyanın sonuna seyahat edecek ve Halkalı Şehir'i arayacaksın. Bu yolculukta, yeni zırh, sihir ve öğeler ile yeni ülkelere, patronlara ve düşmanlara meydan okuyacaksın. Sadece Hidetaka Miyazaki'nin hayal gücünden çıkabilecek karanlık bir dünyada geçen epik bir hikayenin final bölümünü keşfedeceksin. Yeni Bir Dünya. Son Bir Yolculuk.

 
   The Ringed City 28 Mart 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Season pass ile de ulaşılabilir olacak bu indirilebilir içeriğin tek başına fiyatı Steam'de 23,00 TL ve PS Store'da 44,99 TL.
 
   Dark Souls III, daha önce çıkmış olan Ashes of Ariandel ve yeni sunulacak The Ringed City DLC'sini barındıracak Dark Souls III: The Fire Fades Edition ise 21 Nisan 2017 tarihinde çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler