Dark Souls Remastered Switch Versiyonu Ertelendi

17.04.2018 17:56 Gazali Çetinkaya

 
   Bandai Namco Entertainment, Dark Souls Remastered Switch versiyonunun ertelendiğini duyurdu. Bu erteleme ile birlikte oyunun Switch versiyonu bu yaz çıkış yapacak. Aynı şekilde The Solaire of Astora Amiibo figürü de yaza ertelendi.
 
   Bandai Namco Entertainment erteleme ile ilgili olarak "Yeni çıkış zamanı geliştirici ekibe Nintendo Switch oyuncularının konsolun benzersiz taşınabilir yapısı sayesinde gerçek DARK SOULS deneyimini her zaman ve her yerde tamamen alabilmesini sağlamak için gereken zamanı verecek." dedi.
 
   Dark Souls Remastered'ın diğer versiyonları için bir erteleme söz konusu değil. PlayStation 4, Xbox One ve PC için 25 Mayıs'ta çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: From Software Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler