Dark Souls Satışları 1.6 Milyona Ulaştı

Dark Souls derin ve karanlık atmosferi ile oyuncuları dünyasına hapsediyor
16.03.2012 10:36 Alkan Adakaner


      Demon's Souls'ta Sony ile anlaşmazlıklar yaşayan ve oyunu Avrupa ve Amerika bölgelerine çok geç getirebilen From Software Dark Souls'ta bu şanssızlığını Namco Bandai ile yaptığı anlaşma sonucunda kırmayı başarmıştı.
 
      Bütün dünyada birbirine yakın tarihlerde piyasaya çıkan Dark Souls'un satışları şimdiden 1.6 milyona ulaştı. Zorlu oyun yapısına rağmen yüksek kalitesi ile oyuncuların büyük beğenisi kazanan oyun Xbox 360 ve Playstation 3 için raflardaki yerini almıştı. Şu sıralar PC sürümünün çıkacağı yönünde söylentiler de devam ediyor.
 
      İlk yılında 2 milyon adet satması beklenen Dark Souls'un bir devam oyununun gelmesi de muhtemel. Demon's Souls ve Dark Souls'un ruhsal atası olan King's Field serisinin yeni oyununu geliştirmek isteyen From Software, bu yüksek satış rakamları sonrasında yeni bir şansa sahip olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 52 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler