Dark Souls - E3 Hikaye videosu

Ateş, oyunda umudun sembolü ve gücümüzün kaynağı olacak
03.06.2011 11:14 Alkan Adakaner


     Demon's Souls ile RPG oyuncularını büyüleyen From Software şu sıralar Dark Souls üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Namco Bandai'nin desteği ile hazırlanan oyunun E3 2011 videosu da yayınlandı.
 
    Demon's Souls'tan 1.5 kat daha büyük bir haritaya ve daha zorlu bir yapıya sahip olacak Dark Souls'un bu videosunda hikaye üzerinde durulduğu gibi oyun içi görüntülere de yer verilmiş.
 
     Yine umutsuzluk içindeki dünyadaki bi savaşçıyı yöneteceğimiz oyunun videosuna baktığımızda yoğun boss savaşlarının bizi beklediğini görüyoruz. Boss'lar Demon's Souls'tan daha zorlu görünüyor ve boyutları da bir hayli büyümüş.
 
    Oyunda hikaye tarafından sürüklenmeyeceğimizi de hatırlatalım. Belli bir hikayeyi takip etmemize rağmen kendi karakterimizi yaratacağız ve oyunu düz bir yapıda oynamayacağız.
 
     4 Ekim'de Amerika'da piyasaya çıkacak olan oyunun aynı ay içinde Avrupa'da da Playstation 3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak.
 

[DHVIDEO=2548]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 43 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler