Dark Souls İmzaları 50,000'i Geçti

Dark Souls'un sloganı: "Ölmeye hazırlanın"
10.01.2012 01:38 Levent Polater

 
   Dark Souls için oy toplayan PC oyuncuları oldukça büyük bir kitleye ulaştı. Gelmiş geçmiş en zor ve hardcore kesime hitap eden yapısıyla herkese hitap etmediği belirtilen Dark Souls için PC oyuncuları resmen adak adıyorlar.
 
     Alınan bilgilere göre Dark Souls için imza toplama harekâti 3 günde 50,000 kişiyi geçti. Bu daha önce görülmüş bir şey değil, çünkü buna benzer çoğu oyun için atılım yapılmıştı fakat Dark Souls bu bağlamda büyük bir başarıya ulaştı.
  
    En sabırlısını çileden çıkaran, en yetenekli oyuncuları bile harcayan Dark Souls'un hak ettiği ilgiyi görmek güzel. Çünkü From Software yapımı bu oyun, gerçekten daha önce denediğim hiçbir oyuna benzemiyor. Umarız Namco Bandai, bu çağrıya kulak verir ve Dark Souls PC için de satışa çıkar. Daha fazla oyuncuya ulaşmasını yürekten istiyorum.
 
    Eğer siz de Dark Souls'u PC'de görmek istiyorsanız buradan katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 21 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler