Dark Souls'a 60 FPS Modu Çıktı

16.09.2012 22:15 Levent Polater

 
    From Software'in imzalar sonucu konsoldan PC'ye uyarlamaya karar verdiği Dark Souls'un bu platforma çıkmasının üzerinden birkaç gün geçti. Geçti geçmesine fakat, oyunseverler, maalesef yapımda ne yüksek çözünürlüklerle karşılaşabildiler ne de FPS sınırının kalkmış olduğunu gördüler. Hâl böyle olunca, modculara iş düştü ve ilk olarak yapımın çözünürlük seviyesini yukarılara çekmeye yarayan bir yama çıkarıldı. FPS sınırı için de bir mod bekleniyordu ki bugün alınan bilgilere göre "Nwks" adlı bir modcu Dark Souls: Prepare to Edition için 60 fps modunu çıkardığını açıkladı.
 
    Dark Souls'u daha akıcı oynamak isteyenler için ilgili yamanın bu bağlantıda olduğunu belirtelim. Modun kötü yanlarından biri maalesef yapımın belirli noktalarında hataya yol açma riskini barındırıyor ve yalnızca offline modda çalışıyor.
 
    Şimdilik "alpha" seviyesinde olan modun güncellenerek daha düzgün çalışır hâle getireleceğini de belirtmiş Nwks. Kullanıp kullanmamak size kalmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler