Dark Souls'a Adınızı Yazdırın

Kullanıcıların tasarladığı üç kalkan oyunun DLC'sinde bulunacak.
28.06.2011 16:53 Gökhan Yılmaz

 
     Dark Souls'un dağıtımcısı Namco Bandai Facebook üzerinden yeni bir yarışma başlattı. Bu yarışma sayesinde kendi kalkan tasarımlarınızı oyuna dahil edebilir ve yapımcı listesine adınızı yazdırabilirsiniz.
 
     Yarışmaya katılmak için Dark Souls'un Facebook sayfasını katılarak oradan üç kalkan taslağını indirmeniz gerekiyor. Bu taslakları kullanarak kendi tasarımlarınızı ortaya koyup yine Facebook üzerinden katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Gönderilen üç kalkan tasarımından, kullanıcıların oylarıyla en çok beğenilen 10'ar tanesi seçilerek yapımcı ekibe gönderilecek. Bu 30 kullanıcı tasarımı, yapımcı ekipten oluşan juriler tarafından finale çıkartılarak en iyi üç tanesi belirlenecek. Eğer son 30'a kalırsanız ücretsiz Dark Souls oyunu, son üçe çıkarsanız da içerisinde Limited Edition Dark Souls oyunu bulunduran imzalı bir çanta gönderilecek ve emeği geçenler listesine (Credits) adınız yazılacak.
 
     Tasarımları göndermeniz için verilen son tarih 13 Temmuz 2011. Oyuncular ise 20 Temmuz'a kadar beğendikleri kalkan tasarımlarını oylayabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler