Dark Souls'a Agresif Düşmanlar Modu İsteyen?

05.10.2013 08:49 Alkan Adakaner


    Mod yapımcıları PC için piyasaya çıkan Dark Souls: Prepare to Die Edition'da da boş durmadılar. Oyun için grafiksel modlamanın dışında oldukça ilgi çekici bir mod duyuruldu. Bu mod düşmanları daha agresif yani saldırgan yapıyor.
 
     Dark Souls: Aggressive Mode isimli bu oyun modu düşmanlar için belirlenmiş sınırları kaldırıyor. Yani önceden sizi belli bir noktaya kadar takip eden düşmanlar, görev yerlerine geri dönüyorlardı. Aggressive Mode ise bu sınırı kaldırıyor. Ayrıca düşmanlar sizi uzak mesafelerden duyup yanınıza geliyorlar. Böylece aynı anda 6-7 düşmana karşı savaşmak zorunda kalabiliyorsunuz.
 
     Modun geliştiricisinin açıklamasına göre düşmanların yerlerinde de değişiklik yapılmış. Bu da sürprizlere hazır olun demektir. Aggressive Modu buradan indirebilirsiniz. Aşağıda bu modun tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 29 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihini Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler