Dark Souls'a ESRB'den +18 Damgası

Dark Souls'ta şeytanların ruhlarını toplayarak oyun dünyasının üzerine çöken bir laneti kaldırmaya çalışacağız.
15.08.2011 14:08 Levent Polater

 
    ESRB, Dark Souls'a 17 yaş üstü skor verdi ve oyunu "M" yani yetişkinlere uygun olarak gösterdi. From Software'den Demon's Souls'un devamı olarak gelen yapımın oldukça kanlı ve şiddet içeren bir oyun olacağını tahmin ediyorduk ki ESRB, bizleri yanıltmadı.
 
     Oyunda, kan, şiddet, korku ve kısmen çıplaklık öğelerinin bulunacağını belirten ESRB oyun ile ilgili en ilginç açıklamayı şu cümlelerle kurmuş:

     "Bazı yaratık ve Bölüm sonu canavarları karakterinizi küle çevirmek için bekliyor olacak."

    Görünüşe göre artık Dark Souls'ta canavarlar bile sizleri gizli yollardan öldürme yolları arayacak. Zor olacağını biliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler