Dark Souls'ta Bir Boss'u Öldürmenin Kolay Yolu

Dark Souls'ta boss savaşları hep böyle olacak sanmayın, bazen tam anlamıyla canımız çıkacaktır
22.09.2011 21:31 Alkan Adakaner


     Demon's Souls'ta olduğu gibi Dark Souls'ta da oyunun en önemli yönlerinden birisi Boss öldürmek. Oyunda ancak boss'ları öldürdükçe ilerleyebiliyorsunuz. Bu boss'lar bir bakıma oyunun dünyasının yapı taşlarını oluşturuyorlar.
 
     Hatırlarsanız Demon's Souls'ta boss'ları öldürmenin hileli, kolay yolları vardı. Dark Souls'ta da benzer bir durumla karşılaşacağız gibi görünüyor. Aşağıda videoda oyunun başındaki boss'lardan birisi (belki ilk boss) kolay ve komik bir şekilde yok ediliyor.
 
    From Software bu durumu bir sorun olarak görür mü bilemiyoruz, belki de bu yolu oyuna bilerek koymuşlardır. Yine de bu boss'u doğrudan savaşıp öldürmek daha güzel olurdu.
 
Not: Aşağıdaki video oyunla ilgili rahatsız edici bilgi (spoiler) içerir.
 

[DHVIDEO=3246]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler