Dark Souls'ta (PS3) Zorunlu HDD Yüklemesi Yok

Dark Souls, Aksiyon-RPG kategorisinin en zor oyunlarının başında geliyor.
25.09.2011 20:45 Levent Polater

 
    Çıkış tarihine yaklaşılan Dark Souls için yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Bu sefer alınan rapor oyunun Playstation 3 sürümüyle ilgili.
 
     Dark Souls için Playstation 3 kullanıcıları sabit disklerinde yer açmak zorunda kalmayacaklar. Verilen bilgiler dahilinde Dark Souls'ta zorunlu yükleme olmayacağı kesinleşti. Yükleme olmamasına rağmen oyuncular, akıcı bir Aksiyon-RPG deneyiminden yoksun kalmayacaklar.
 
    Xbox 360 tarafında ise oyun yüklemeleri bildiğiniz gibi opsiyonel hâlde. İster sabit diskinize yükleyin, isterseniz yüklemeyin. Tamamen size kalmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 2 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 3 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler