Dark Souls'taki Savaşçı Sınıflarımız

Witch ve Pyromancer gibi karakterler Demon's Souls'ta yoktu
11.06.2011 12:42 Alkan Adakaner


     7 Ekim'de Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Dark Souls'un savaşçı sınıfları ortaya çıktı. Oyunun E3'teki demo sunumunda en az 6 savaşçı sınıfı seçebileceğimiz görülüyor.
 
     Yukarıdaki ekran görüntüsünde de Soldier, Knight, Witch, Pyromancer, Solaire of Astora ve Black Knight gibi karaterleri görüyoruz. Oyun henüz tamamlanmadığından tam sürümde bu karakterlerin sayısı artış gösterecek gibi görünüyor.
 
     Bu arada yukarıdakş görüntüde Solaire of Astora ve Black Knight adlı karakterlerin bulunduğu bölmenin sağ üst köşesinde bir işaret olduğunu göreceksiniz. Büyük ihtimalle bu sınıflar başlangıçta seçilebilecek türden değiller, çünkü silah ve zırhları çok gelişmiş görünüyor. Dark Souls gibi bir oyunda (Demon's Souls'taki tecrübelerimize dayanarak söylüyoruz) çok büyük çabalar göstermeden bu tür silah ve zırhlara ulaşmamıza izin verilmesi mümkün değil.
 
    From Software'in birbirinden çok farklı özelliklere sahip başka savaşçı sınıfları ve karakterler sunmasını bekliyoruz. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacaklardır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler