Dark Souls'tan Yepyeni Görüntüler

Dark Souls'un Bonfire sistemi oyunu kaydetmede de işimize yarayacak
03.03.2011 07:59 Alkan Adakaner


      From Software'in geliştirdiği Dark Souls'un yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler sayesinde daha önce yayınladığımız bir haberimizde ortaya çıkan bilgiler görsel olarak tanımlanmış oldu. Önceki haberimize buradan ulaşabilir ve o bilgilere göz atabilirsiniz.
 
      Aşağıdaki görüntülere baktığımızda ise Bonfire'ın (açıkta yakılan ateş) olduğu bölgede savaşçıların dinlenip, enerjilerini arttırdığını görüyoruz. Ayrıca burada oyunu kaydetme şansımız da olacak.
  
       Bunun yanı sıra düşmanların bizim ardımızdan merdiven tırmandığına ve onları tekmeleyebildiğimize de tanık oluyoruz. Ayrıca yine daha önce bahsedilen "demir kadar sert olma" özelliğini de aşağıda bulabilirsiniz. Bu durumdayken düşmanlar size vurduğunda neye uğradıklarını şaşıracaklar.
 
      Ekran görüntülerinde bir NPC'ye de rastlıyoruz. Bu karakter "Demir Şövalye" olarak anılıyor ve o da bizim gibi yaratıklara karşı mücadele eden kişilerden birisi. Ölümsüzlükle lanetlenen bu şövalye benzeri NPC'leri Demon's Souls'ta çokça görmüştük.
 
     Dev boss mücadeleleri sırasında çok sayıda NPC'nin bize yardım edebileceği (ne de olsa oyun çok zor) Dark Souls 2011 yılının sonunda piyasaya çıkacak. Yeni görüntüler aşağıda.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler