Dark Souls'un Avrupa Çıkış Tarihi Belli Oldu

Dark Souls'ta güne böyle uyanın!
03.06.2011 15:34 Levent Polater

 
   Sabah saatlerinde Amerika çıkış tarihi verilen Dark Souls için Avrupa çıkışı da gösterildi. Dark Souls, Avrupa raflarını 7 Ekim'de dolduracak.
 
   Oyunun direktörü Hidetaka Miyazaki, Dark Souls'un Demon's Souls'un devamı olmayacğaını belirtmişti. Dark Souls bambaşka bir yapım olacak. Ama zorluğuyla oyuncuları yine çıldırtacak ama başından kaldıramayacak.
 
    Oyunun Avrupa çıkışı verilirken bir kaç yeni ekran görüntüsü de paylaşıldı. Bunlara aşağıdan göz atabilirsiniz. Birinde oyunun CE paketini görmekteyiz. Bu CE paketi, ön sipariş verenlere standart sürümle aynı fiyata veriliyor. Mükemmel pazarlık!
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler