Dark Souls'un Grafikleri PC'de Konsollarla Aynı

Dragon Slayer adlı ok düşmanlarınıza büyük darbeler indiriyor
17.04.2012 22:04 Alkan Adakaner


     Xbox 360 ve Playstation 3'te fırtına gibi esen From Software'in aksiyon-rpg oyunu Dark Souls, 24 Ağustos'ta PC için piyasaya çıkıyor. Oyunun PC sürümünde yeni silahlar, bosslar ve NPC'ler karşımıza çıkacak. Peki ya grafikler? Daha gelişmiş grafikler bekliyorsanız, en iyisi beklemeyin.
 
    From Software yetkililerinin yeni açıklamalarına göre konsollarda görsel olarak harika iş çıkaran oyunun PC sürümü konsollardan doğrudan port edilecek. Yani görsel olarak büyük farklılıklar beklememek gerekiyor. 
 
     Gametrailers'ın röportaj yaptığı geliştirici ekibin açıklamasında dikkat çekici noktalardan biri ise frame-rate sorunlarıydı. Özellikle Blight town'daki aşırı frame düşüşünün PC sürümünde olup olmayacağı, oyunu 60 fps'de oynama şansımız sorulduğunda From Software yetkililerinin "bekleyip göreceğiz" yanıtını vermesi gerçekten şaşırtıcıydı.
 
      Dark Souls'un PC sürümünün konsollarla aynı grafiksel kaliteye sahip olması oyuncuları rahatsız etmez gibi görünüyor, çünkü oyunun grafikleri zaten çok iyiydi. Buna rağmen PC'de eğer frame rate sorunu çözülmezse bu pek hoş olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler