Dark Souls'un PC Versiyonunda Sıkıntılar Yaşanıyor

Dark Souls'un PC sürümü 31 Ağustos'ta, konsol DLC'si ise yıl sonunda çıkacak.
07.06.2012 11:27 Gökhan Yılmaz

 
     Dark Souls yapımcısı From Software, zorlu aksiyon RPG oyununu PC'ye port ederken yaşadığı sıkıntılardan yakınmaya başladı. Yapımcılar ilk başta herşeyin kolay olacağını düşünürken yeterli deneyime sahip olmadıkları için zor anlar yaşadıklarını belirttiler.
 
     Oyunun PC versiyonunu kolayca çıkarabileceklerini düşünüyordı ve şimdi zorluk çekmeye başladılar. Zaten Japonya'da ciddi anlamda bir PC pazarı bulunmuyor ve bu aslında yapımcıların daha önce PC'ye oyun geliştirmemelerinin nedenlerinden biri.
 
     Karşılaşılan sorunlardan biri frame rate'in oyunun bazı noktalarında düşük kalması. Oyunun konsol sürümlerinde de bulunan bu problem PC versiyonunda devam edecek çünkü direkt olarak port ediliyor. Bu tip problemleri çözmek için vakitlerinin bulunmadığını söylüyorlar.
 
     Dark Souls her ne kadar port olsa da yeni ve eski oyuncular için yeterli yeni içeriğin bulunacağı sözü veriliyor. Şöyle ki, deneyimli bir oyuncu bile yeni bölgeleri keşfederken 10 saat geçecek. Bu ek içerikleri DLC olarak almak isteyen konsol oyuncuları da eski karakterlerini kullanabilecekler.
 
     Oyunda ekstra olarak üç yeni bölge, dört yeni boss ve yeni silahlar bulunuyor. Hikayenin neresinde olduğunuza bağlı olarak bu içerikler karışık bir biçimde eklenecek (DLC sahipleri için).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 53 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler