Dark Souls'un Yeni Yaması Yayınlandı

21.04.2013 08:30 Alkan Adakaner


    PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkan ve bir süre önce devam oyunu duyurulan Dark Souls'un yeni yaması yayınlandı. 1.08 olarak adlandırılan bu yama oyundaki bazı açıkları yok ediyor.
 
     Açıklamalara göre bu yama sayesinde oyuncuların bazı hileli yollarla kazandıkları ruhları arttırmalarının önüne geçiliyormuş. From Software daha önce de bu tür sorunların önüne geçmek için bazı yamalar yayınlamıştı.
 
    Dark Souls zor bir oyun olduğundan bazı oyuncular bu hileli yollara başvuruyorlar. Buna karşın oyunun zevki de doğal olarak azalıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 11 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler