Darkest Dungeon II Tam Sürüme Kavuşuyor

09.02.2023 11:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Red Hook Studios tarafından oyunculara sunulacak olan sıra tabanlı roguelike rol yapma oyunu Darkest Dungeon II, Erken Erişim'den ayrılıyor. Oyun, 8 Mayıs'ta Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için tam sürüm olarak çıkış yapacak. Darkest Dungeon II, ilk olarak 26 Ekim 2021'de Erken Erişim olarak yayınlandı.
 
Oyunun şu anda demo sürümü mevcut
 
 
 
Darkest Dungeon II'nin demo sürümü şu anda Steam Next Fest Şubat 2023 Etkinliği'nin bir parçası olarak Steam'de ücretsiz olarak mevcut. Oyuncular bu demo sürümünü indirerek oyunun bir kısmını deneyimleyebilir. Demo sürümünde dört başlangıç kahramanı, Sprawl adlı bir şehir ve Foetor adlı bir çiftlik yer alacak. Demodaki ilerleme durumu tam sürüme aktarılmayacak.
 
Öte yandan oyunun tam sürümü içerisinde 12 oynanabilir karakter, beş bölge, beş son patron - boss, yükseltme sistemi ve daha fazlası yer alacak.
 
Darkest Dungeon II', Red Hook'un ses getiren gotik korku rol yapma oyununun merakla beklenen devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darkest Dungeon II Platformlar: PC Geliştirici: Red Hook Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler