Darkseid, Injustice 2 Ön Sipariş Bonusu Olarak Sunulabilir

16.01.2017 03:14 Gazali Çetinkaya

 
   Rapora göre DC evreninden Darkseid, Injustice 2'de ön sipariş bonusu olarak sunulacak.
 
   Bu haber PlayStation mağazası üzerinden yapılan bir sızıntı ile ortaya çıktı. Henüz Warner Bros. Interactive Entertainment ile NetherRealm Studios tarafından doğrulanmasa da burada bulunan ekran görüntüsünde Injustice 2 temasının ve Darkseid karakterinin ön sipariş bonusu olduğu görünüyor.
 
   Ek olarak DC Comics ve Injustice 2 twitter hesabından yapılan paylaşımlara göre de 17 Ocak tarihinde bizleri oyun hakkında yeni bir duyuru bekliyor.
 
   Injustice 2, 16 Mayıs 2017 tarihinde PlayStation 4 ile Xbox One sistemleri için çıkış yapacak.
 
   Şu ana kadar Aquaman, Atrocitus, Batman, Blue Beetle, Deadshot, Gorilla Grodd, Harley Quinn, Supergirl, Superman ve Wonder Woman oynanabilir karakterler olarak doğrulandı. Bu haberle birlikte Darkseid karakterini de listeye sokabiliriz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Injustice 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler