Darksiders: Fury's Collection Çıkış Yaptı

03.05.2017 00:40 Gazali Çetinkaya

 
   Darksiders: Fury's Collection - War and Death PS4 ve Xbox One için çıkış yaptı. 
 
   Paketin içerisinde ilk oyunun remastered sürümü Darksiders Warmastered ve ikinci oyunun remastered sürümü Darksiders 2 Deathinitive Edition yer alıyor. Fiyat konusuna bakacak olursak Darksiders: Fury's Collection - War and Death Xbox One üzerinde 42,50 TL, PlayStation 4 üzerinde 59,00 TL fiyat ile satışta.
 
   Ayrıca Darksiders Franchise Pack Steam üzerinde kısa bir süreliğine %80 indirimle 15,00 TL ile satışta bulunuyor. Oyunları tek tek almak da mümkün. 
 
   Serinin yeni oyunu ise yolda. THQ Nordic ve Gunfire Games Darksiders III'ü resmi olarak duyurdu. Oyun 2018'de PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders Warmastered Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: KAIKO Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler