Darksiders Remaster Nordic Games Tarafından Duyuruldu

25.07.2016 14:22 Gazali Çetinkaya

   Geçtiğimiz hafta GameFly üzerinde PlayStation 4, Xbox One ve Wii U için listelenen Darksiders remaster bu kez Nordic Games tarafından duyuruldu.
 
   İspanyol websitesi Nextn'den alınan bilgiye göre İspanya, Malaga'da düzenlenen Gamepolis 2016 etkinliğinde duyurulan Darksiders remaster'ın PC sürümü ile ilgili bir açıklama yok. Oyun şu an için PlayStation 4, Xbox One ve Wii U için çıkış yapacak. Oyunun çıkış tarihi 2016'nın sonu olması bekleniyor. Basın bülteni paylaşılınca daha çok bilgi de gelecektir.
 
   Nordic Games daha önce Darksiders II: Deathinitive Edition'ı 30 Ekim 2015 tarihinde PlayStation 4, Xbox One; 5 Kasım 2015 tarihinde ise PC için çıkarmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders Warmastered Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: KAIKO Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler