Darksiders Serisinin Yeni Oyunu Geliştirilme Aşamasında

04.08.2024 16:59 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Gunfire Games, hack and slash aksiyon-macera serisinin yeni oyununun geliştirildiğini açıkladı. Darksiders adıyla karşımıza çıkan seri, oyuncular tarafından bir hayli seviliyor ve hayranlar tarafından devam oyunu uzun süredir bekleniyor. Şu anda ise devam projesinin resmi olarak geliştirildiğini doğrulayabiliyoruz.
 
Beklenen seri oyunu yakında karşımıza çıkacak
 
 
Darksiders serisinin yeni oyunu hakkında kısa bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Yaklaşık 1 dakikalık video içerisinde herhangi bir oynanış görüntüsü veya oyuna dair dikkat çeken pek bir detay bulunmuyor. Alevlerin hakim olduğu bir ortamda bulunduğumuz tanıtım fragmanının metninde "Yeniden at sürmeye hazır olun..." ifadeleri yer alıyor.
 
Şu an için serinin yeni oyunu hakkında ekstra bir detay açıklanmadı. Daha fazla ayrıntının ilerleyen süreçte bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 1 Saat önce Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 1 Saat önce PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 1 Saat önce Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 2 Saat önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler