Darwin Project Oynaması Ücretsiz Oldu

23.04.2018 07:29 Gazali Çetinkaya

 
   Scavengers Studio'nun battle royale oyunu Darwin Project Steam'de oynaması ücretsiz oldu.

   Darwin Project Mart 2018'de PC'de Erken Erişim ve Xbox One'da Oyun Ön İzleme programı kapsamında 15 dolar fiyat ile çıkış yapmıştı. Oyun şu anda Steam'de üzerinde ücretsiz olarak erişilebilir durumda, Xbox One versiyonu ise halen ücretli.
 
   "Yeni oyuncular getirmek ve oyuncuların Darwin Project'ten en iyi şekilde yararlanabilmesini sağlayan bir aktivite düzeyini korumak için fiyat etiketini kaldırarak oyunu daha erişilebilir bir hale getirmeye karar verdik." dedi Scavengers Studio kreatif direktörü Simon Darveau.
 
   Oynaması ücretsiz olmadan önce oyunu satın alan kullanıcılara Founder’s Pack 24 Nisan tarihinde ücretsiz olarak sunulacak. Eğer paranızı geri almak istiyorsanız iade etme seçeneği bu haftanın başından itibaren ulaşılabilir olacak.
 
   Darwin Project Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Battle Royale ve Hayatta Kalma: Darwin Project karlı Kanada Rocky Dağlarında geçen 10 kişilik hareketli bir battle royale oyunudur. Oyuncular ilk olarak soğuğu fethetmeli, ateş yakmalı ve sıcak giysiler bulmalılar; ardından ipuçları bulmalı, tuzaklar kurmalı ve diğer yarışmacıları avlamalılar. Kalan son mahkum olmak için oyuncular savaşmayı, craft yapmayı, iz sürmeyi ve kişiliklerini kullanıyor.
 
Şov Yönetmeni: Her maçta oyuncu bir oyuncu yukarıdan bir kamera dronu ile arenayı denetleyen Şov Yönetmeni rolünü alır. Yönetmen panelinde çeşitli araçlar bulunuyor: ezik kalan oyuncuyu öne geçirebilir ya da bir yerçekimi fırtınası çağırarak, bölgeleri kısıtlayarak ya da arenada bir oyuncunun pozisyonunu gösteren bir İnsan Avı başlatarak özellikle kana susamış bir yarışmacı için işleri tersine çevirebilir.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler