Dauntless'ın Switch Versiyonundan 5 Dakikalık Oynanış Videosu

11.12.2019 18:23 Özgür Eroğlu

 
Dün düzenlenen Nintendo Indie World sunumunda yapılan duyuru ile Dauntless'ın Switch için yayınlandığını dün öğrenmiştik. Oyun şu anda Nintendo Switch için erişime açılmış durumda.
 
IGN ise Free 2 Play olan Dauntless'in Switch versiyonundan 5 dakikalık bir oynanış videosu paylaştı. Bahsi geçen videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Dünyanın bir ucunda hayatta kalma mücadelesi. Avcı olarak, topraklara bela olan iri Behemoth'ları avlamak sana düşüyor. Milyonlarca oyuncuyla birlikte eşli savaşlarda kendini geliştir, ölümcül silahlar ile güçlü zırhlar üret ve Ramsgate Avcısı olarak efsaneni şekillendir.
 
Dauntless, Phoenix Labs'in geliştirdiği ücretsiz bir çevrimiçi aksiyon RYO'dur. Düzenli güncellemeler, dönemlik etkinlikler, yeni Behemoth'lar ve çok daha fazlası, zengin ve gelişen bir dünyada seni bekliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dauntless Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Phoenix Labs Dağıtıcısı: Phoenix Labs Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler