DayZ Standalone Sürümünden 20 Dakikalık Video

09.03.2013 17:51 Talha Aynacı

 
   Mod olarak çıkış yapan ancak kısa sürede milyonlarca oyuncuyu peşine takan DayZ'in Standalone sürümünden 20 dakika uzunluğunda  yeni bir video yayınlandı. Bizzat moda hayat veren isim Dean Hall tarafından yorumlanan yapımcı günlüğü, oyunda karşımıza çıkacak pek çok yeniliğe ışık tutuyor:
 
- Oyuncuların gözü önünde spawn olmayan zombi sürülerinden bahsediliyor. Şu an için tek sunucuda 3000 zombi olduğunu ancak yapımın ilerleyen dönemlerinde bu rakamın artacağı belirtilmiş.
 
- Etrafta bulabileceğimiz yiyecek, içecek gibi ürünlerin sadece masa üstünde ve raflarda olmayacağını bazen masa altlarına istiflenmiş halde bulacacağımız gösterilmiş. Ayrıca atmosferi tamamlaması açısından duvarda ve yerlerde kan izleri mevcut. DayZ'in tam sürümü moduna bakıldığında görsel sunum açısından daha çok "kıyamet sonrası" atmosferine sahip.
 
Başlangıç konuşmasından sonrasına ise kendiniz şahit olabilirsiniz:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler