"DayZ Standalone Yeni Nesile Gelebilir, Ama..."

Day Z'nin Bağımsız sürümü için heyecanlı bir bekleyiş var
17.02.2013 11:27 Alkan Adakaner

 
     Day Z ve War Z gibi oyunlar şu ana kadar hep PC platformuyla özdeşleşti; çünkü PC platformu geliştiricilere daha özgürce oyun geliştirme imkanı sunuyor. Konsol firmalar ve bu konsollar için yayıncılık yapan şirketler ise geliştiricileri bazen zorlayabiliyor.
 
    Bohemia Interactive'den Dean Hall'un Day Z'nin yeni nesil konsollara gelip gelmeyeceği ile ilgili açıklaması şu şekilde:

    "Kişisel olarak, teknik olarak bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Üstelik bazı konsollar için oyun geliştirmek diğerlerinden daha kolaydır. Yine de yayıncılarla ilgili bazı zorunluluklar sinir edici. Geçmişte bazı garip tasarım değişiklikleri ile ilgili kurallar nedeniyle hayal kırıklığına uğramıştım (mesela alıştırma bölümlerini sevmiyorum)"

    Bohemia Interactive'den Jan Kunt daha önce Minecraft'ın Xbox 360'taki satış başarısını örnek vererek DayZ'yi konsollara getirmeyi düşünmemenin aptalca olacağını söylemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler