DayZ Yapımcısı Ortada Kalan DayZ ve ION Hakkında Konuştu

17.06.2015 05:12 Samet Konuksal


    İlk başta ArmA II'ye bir mod halinde başladığı DayZ macerasında ilerleyen ve daha sonra Bohemia Interactive'den ayrılarak kendi stüdyosunu kuran Dean Hall, PC Gaming Show'da sahne aldı. Hall, ortada kalan DayZ ve yeni projesi ION hakkında konuştu.
 
    ION'un Diablo tarzı üstten bakış açısıyla bir oynanışa sahip olacağını söyleyen Dean Hall, oyunun uzay temasındaki bu tarz yapımlara öncülük edeceğini belirtti. ION'un Star Citizen, Elite ve EVE tarzında olmayacağı söylendi. Buna ek olarak ION'da detaylı bir organ simülasyonunun bulunduğu eklendi. Yani örneğin, oyun kapsamında karakterimizin böbreğinde gördüğü hasar ile kalbinde gördüğü hasarın genel olarak dönüşü farklı olacak.
 
    DayZ konusunda sorulan sorulara ise Hall, "Oyunu ortada bırakmadım. Böyle düşünmek aptalca. DayZ'nin bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum. Modun en fazla 50 kişilik bir oyuncu topluluğunun olacağını düşünmüştüm. Ama DayZ bana bir ders verdi. DayZ'yi kendi başıma geliştirmeye yetecek kadar kaynağım yoktu dolayısıyla Bohemia'ya sattım. Bu işlemden sonra da normalde kalmam gerekli olan süreden daha fazla DayZ'ye katkıda bulundum." sözlerini söyledi. Dean Hall'ın bundan sonra DayZ ile bir ilgisinin kalmadığını, baika stüdyoya geçtiğini bir kez daha hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ion Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rocket Wertz Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler