DayZ'de Her Gördüğünüz Helikopterliye Güvenmeyin!

- Hazır!
19.08.2012 13:45 Levent Polater

 
    Survival simulasyonu şeklinde adlandırabileceğimiz DayZ, hiç şüphe yok ki son günlerde gündemi en çok meşgul etmeyi başaran oyunlardan biri. Bu popülerliğini de daha da arttıracağına hiç şüphem yok. Haftalık yayınlayacağımız BSC'nin DayZ günlüklerinde de oyunun atmosferine ve heyecanını sizlere yansıtmaya çalışıyoruz.
 
    Oyunda çıkabileceğiniz en üst noktalardan biri helikoptere sahip olmak. Ancak bu o kadar da kolay değil. Gerekli parçaları bulmak, benzin temin etmek ve en zoru da bir helikopterin yerini tespit etmek olsa gerek. Bunları başaran oyuncular ne yapıyor peki? O biraz karışık. İster başı boş gezen oyuncularla tanışın, onlara yardım edin ya da birazdan bu videoda göreceğeniz 2 "kahpe" oyuncu gibi alın o oyuncuyu oyundan 14 kilometre uzaklıkta bulunan bir adaya yerleştirin.
 
    Oyunu bilmeyenler için bunun neden çok can sıkıcı bir durum olduğunu belirtelim. DayZ modda istediğiniz zaman respawn olamıyorsunuz, kendinizi de öldürmeniz mümkün değil. Ya zombiler sizi yemeli ya da vurulmalısınız. E, 14 kilometre uzaklıktaki ıssız bir adada bunu başarabilmeniz imkansız. Yani bu son zamanlarda gördüğüm en büyük "trollük" örneği. Buyrun kendi gözlerinizle izleyin, ağzınızdan çıkacakları tahmin edebiliyorum :)
 
    Çıkaracağımız ana fikir; DayZ'de her gördüğümüz helikopterliye güvenmiyoruz. Talha ve Gökhan, dikkat edelim beyler...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler