DayZ'de Zorla Milli Marş Söyletmek (Video)

25.01.2014 09:52 Alkan Adakaner


     Dayz'de gerçekten çok ilginç oyuncularla karşılaşabiliyoruz. Çığlık atarak sizi kovalayan manyaklarla karşılaşırsanız hiç şaşırmayın. Şimdi de bir grup haydutun yakaladıkları oyunculara ülkelerinin milli marşlarını söylettiklerine de şahit oluyoruz.
 
    Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi haydutlar yakaladıkları oyunculara ülkelerinin milli marşlarını söylemelerini, aksi takdirde öldürüleceklerini söylüyorlar; hatta milli marşlarını söyleyen oyunculara hediye bile veriyorlar.
 
    Bu haydutların şaka yapmadıklarını belirtelim. Milli marşlarını söylemeyi reddeden oyuncuları gerçekten de öldürüyorlar. Bazı oyuncular milli marşlarını söyledikten sonra haydutlara teşekkür edip yollarına devam ederken, bazıları ise "beni öldürsen daha iyi" diyerek vazgeçiyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce Tchia, 27 Haziran'da Switch Konsollarında 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler