DayZ'nin Yapımcısı: "Steam Erken Erişim ile Birlikte Yayıncıya Olan İhtiyaç Ortadan Kalkıyor."

29.04.2014 01:08 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz günlerde Wasteland'in yapımcısının Steam Erken Erişim için söylediği övgü dolu sözleri sizlere bildirmiştik. Steam'in bu oyunları daha çıkmadan oyuncularla buluşturma sistemi için bir başka övgü de DayZ'nin yapımcısı Dean Hall'dan geldi.
 
     Hall, Steam Erken Erişim'le birlikte oyuncuların, yayıncının görevlerini üstlendiğini söylüyor. Yapımcı, yaptığı açıklamada tam olarak şunları dile getirdi:
 
     "Steam Erken Erişim, dijital dağıtımla birleşince yayıncıya olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Topluluk sizin yayıncınız, dağıtımcınız ve pazarlayıcınız oluyor. Dünyadaki tüm yayıncıdan çok daha geniş çapta, daha güçlü ve daha hızlı çalışan bir yayıncı haline geliyor. Sonuç olarak umarım yayıncılar bu yeni oluşmuş sisteme ayak uydurur ve Steam Erken Erişim'in sorunlarını çözmeye çalışır. Konsol üreticileri, yeni nesil konsolları daha yenilikçi içeriklere yönelterek ve bu konsollarda DayZ ve Minecraft gibi oyunların bulunmasını isteyerek bu duruma ayak uydurmaya başladılar bile."
 
     Daha tam olarak çıkmadan 1.7 milyon adet satmayı başaran DayZ'nin, Steam Erken Erişim'i en başarılı kullanan oyunlar arasında olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler