DayZ'ye En Sadık Dostumuz Köpekler Ekleniyor

31.08.2012 21:53 Levent Polater

 
    DayZ yaratıcısı Dean Hall, yeni güncellemeyle oyuna eklenecek sadık dost köpeklerimiz ile oyunda neler yapabileceğimiz ile ilgili bilgiler verdi.
 
    Hall, Alman çoban köpeği olarak eklenecek ilk köpek cinsleri, görünüşe göre ne zombilere saldıracak, ne de zombiler tarafından saldırıya uğrayacaklarını söyledi. Hall, ekibinin, ilerlemek için köpek zorunluluğu olmamasına önem verdiğini söyledi. Ona göre bu oyuncunun hikayesiymiş ve bunu oyuncunun çeşitli yollarla oynamasını istiyor.

    DayZ, PC için Bohemia Interactive'in de desteğiyle "standalone" sürüm olarak çıkarılmaya hazırlanıyor. En büyük umudumuz, onlarca bug ve hatasından arınması. Gerçekten oyuncunun en büyük belası bunlar oluyor.
 
    Aşağıdan sizler de köpekli yeni oynanış dinamiklerinin de bulunduğu Hall'ın röportajına göz atabilirsiniz. Atıl kurt!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler