Days Gone Koleksiyoncu Sürümü, Dijital Deluxe Sürümü ve Ön Sipariş Bonusu Duyuruldu

17.01.2019 23:06 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, Days Gone'ın koleksiyoncu sürümünü, Dijital Deluxe sürümünü ve ön sipariş bonusunu duyurdu.

Koleksiyoncu sürümü SteelBook kutuyla tam oyun, heykel, altı koleksiyoncu rozeti, bir fiziksel ve bir dijital sanat kitabı, CD formatında oyun müzikleri ve dijital içerikler olan bir kıyafet yaması, üç motosiklet kaplaması, ingiliz anahtarı hızlı tamir aleti ve bir PlayStation 4 dinamik teması içerecek.

Dijital Deluxe sürüm ise tam oyun, bir dijital sanat kitabı ve dijital oyun müzikleri, üç motosiklet kaplaması, ingiliz anahtarı hızlı tamir aleti ve bir PlayStation 4 dinamik teması içerecek.

Son olarak ön sipariş bonusu olarak da motosiklet yükseltme paketi ve arbalet verilecek.

Days Gone 26 Nisan 2019'da Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkacak. Oyun henüz TR PlayStation Store'da ön siparişe açılmadı.

Yeni fragmanları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler