Days Gone ‘Sarah ve Deacon'ın Düğünü’ Fragmanı

13.02.2019 19:02 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment ve Bend Studio, Days Gone için ‘Sarah ve Deacon'ın Düğünü’ başlıklı iki buçuk dakika uzunluğunda yeni bir fragman yayınladı. Evliliklerinden iki yıl sonra Sarah Whitaker gitmiştir ve ana karakterimiz Deacon St. John'a Sarah Whitaker ile ilgili geride kalan şey sadece bir fotoğraftır ve Deacon St. John trajik geçmişiyle baş etmeye çalışır.
 
Days Gone 26 Nisan 2019'da Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkacak. Oyunun standart sürümü 429,00 TL, deluxe sürümü 489,00 TL'den PlayStation Store'da ön siparişte.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bu devasa açık dünya aksiyon macera oyunundaki bozulmuş dünyanın korkularıyla yüzleşecek yeteneklere ve cesarete sahip misin?
 
Eski motosiklet çetesi üyesi olan ve ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunacak bir sebep arayan ganimet avcısı Deacon St. John’ın yerine geç. Değerli eşya ve silah üretecek ekipmanlar bulmak için terk edilmiş yerleşkeleri yağmala veya şansını, adil ticaret veya daha kanlı yollarla hayatını sürdürmeye çalışan diğer afetzedelerde dene.
 
İnsanoğlu küresel bir salgın kriziyle dibe vurdu ve Kaçık olarak bilinen vahşi yaratıkların istilası altında. Zorlu Pasifik Kuzeybatısı’nda yeni bir hayata başlarken atacağın ilk adımlar, aynı zamanda son adımların olabilir.
 
Öne çıkan özellikler
 
Çarpıcı bir ortam
Pasifik Kuzeybatısı’nda ormanlardan çayırlara, karlı düzlüklerden çöldeki lav sahalarına kadar her şey, güzel olduğu kadar ölümcül de. Milyonlarca yıllık volkanik hareketlerin izini taşıyan pek çok çeşit dağ, mağara ve kırsal kasabayı keşfet.
 
Vahşi karşılaşmalar
Saldırgan çetelerin ve Kaçık sürülerinin kol gezdiği bu topraklarda, hayatta kalmak için özel tuzak, silah ve geliştirilebilir yeteneklerini kullanman gerekecek. Devasa bir bölgedeki en değerli yardımcın olan Başıboş motorunu da unutma.
 
Devamlı değişen bir çevre
Deacon’ın sadık motosikletine atlayarak hava koşullarıyla büyük ölçüde değişen dinamik bir dünyayı, gece gündüz döngüsünü ve çevresiyle içinde yer alan insanlara uyum sağlayan ve devamlı evrim geçiren Kaçıkları keşfet.  
 
Sürükleyici bir hikâye
Deacon St. John derin ve kişisel bir kaybın ardından umut kırıntıları ararken çıkmaz, ihanet ve pişmanlık dolu güçlü bir hikâyede kaybol. Gündelik olarak verilen hayatta kalma mücadelesinde bizi insan yapan şey ne? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler