Days Gone'a Haziran'da ‘Survival’ Zorluk ve Haftalık Meydan Okumalar Eklenecek

24.04.2019 18:26 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sony Interactive Entertainment Bend Studio, Haziran ayında Days Gone'a ‘Survival’ zorluk seviyesinin ve haftalık meydan okumaların ücretsiz bir güncelleme ile ekleneceğini duyurdu.

PlayStation Blog üzerinden paylaşılan detaylar:
 

‘Survival’ zorluk seviyesi artan zorluk ayarları, hızlı seyahatin, hayatta kalma görüşünün, haritanın ve göstergelerin olmaması ile oyuncuları test edecek. Her bir değişiklik oyuncuları oyunun daha da içine çekmek ve gerginliği arttırarak oyunu kesin bir hayatta kalma deneyimi haline getirmek için tasarlandı.

Haziran ayından başlayarak her hafta motosiklet, zombi sürüsü ve savaş meydan okumaları yayınlanacak. Meydan okumalar Days Gone'ın temel oynanışı özelliklerini taşıyacak.

Bu zorluk seviyesinde oyunu bitirerek ve haftalık meydan okumaları tamamlayarak yeni kupalar ve motosiklet kaplamaları kazanabileceksiniz.

 
Days Gone 26 Nisan'da PlayStation 4 için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler