Days Gone'ın 1.26 Güncellemesi PlayStation 4 İçin Çıktı

19.07.2019 13:01 Nursema Emre

 
Bildiğiniz gibi Days Gone geçtiğimiz günlerde Amerika'nın en çok satanlar listesinde ilk 10'a girmişti. Hatta oyun Japonya'da o kadar başarılı oldu ki God of War'un satış rakamlarını bile geçmeyi başardı.
 
Days Gone'un bunca başarısına karşın geliştiriciler oyundan desteklerini esirgememeye devam ediyor ve haftalık etkinliklerle sürekli olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz hafta bisiklet yarışması etkinliği düzenlenen Days Gone'a beklenmedik bir biçimde yeni bir güncelleme geldi.
 
İşte 1.26 Güncellemesinin Yama Notları

- Oyundaki stabilite sorunları giderildi.
 
Oyunun çıkışından bu tarihe kadar devam eden birtakım sorunlar giderildi. Nitekim oyun başladığında seste ve kare hızında çeşitli problemler oluşuyordu. Bu sorunların çoğu Bend Studio tarafından düzeltildi ancak birkaç sorun hala varlığını sürdürüyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı: 
 

Syphon Filter serisinin yapımcısı Bend Studio tarafından geliştirilen Days Gone, Playstation 4’e özel olarak çıkacak. Açık dünya oynanışa sahip oyun kıyamet sonrası bir ortamda geçiyor. Deacon St. John adlı bir motosikletçiyi yöneteceğimiz Days Gone, üçüncü şahıs kamera açısına sahip. 

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler