DeNA, Nintendo Mobil Oyunlarının Büyük Gelir Getireceğini Ön Görüyor

13.09.2015 22:08 Ömür Gencer

      
      Bildiğiniz gibi Nintendo, DeNA ortaklığıyla mobil platforma oyunlar getirecek. Bu yılın sonuna doğru mobil platformlardaki yerini alacak bu yapımlar hakkında DeNA'nın önemli isimlerinden yeni yorumlar geldi.
 
     DeNA Batı'nın CEO'su Shintaro Asako satışlar için şunları söyledi: "Yüz milyonlarca oyuncu Nintendo konsollarını satın aldı. Onlar Nintendo IPlerine erişebilmek için en az 200 dolar harcayan insanlar. Bu rakam Candy Crush'ın toplam oyuncu sayısının iki katı. Bununla kalmıyor, Nintendo cihazlarını alan herkes her yıl yazılımlara ortalama 100 dolar harcıyor. Demem o ki Nintendo'nun mobil oyunları çıktığında en az 150, 200 milyon oyuncunun bu oyunları deneyeceğinden şüphem yok. Bu insanlar sadece içeriğe erişmek için 150, 200 dolar harcayan çekirdek Nintendo hayranları. Diyelim ki sadece %10'u mobil oyunları oynasın ve sadece aylık 3 dolar harcasın. Bu oyun başı aylık 60 milyon dolar ediyor."
 
      Yapılan hesaplardan Nintendo ve DeNA'nın bu ortaklıktan ne kadar çok para kazanacağını görebiliyoruz. Bahsettiğimiz mobil oyunlar duyurulmaya başlandığında sizlerle paylaşacağız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler