Dead Cells'in Legacy Güncellemesi Oyunun Eski Versiyonlarını Oynayabilmenizi Sağlıyor

24.12.2019 10:43 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Motion Twin, Dead Cells için Legacy adlı yeni bir güncelleme yayınladı. 
 
Dead Cells 2017'de başlayan erken erişim sürecinden bu yana çok sayıda güncelleme aldı ve oynanış ayarlamalar yapıldı. Eğer oyunun ilk zamanlarını veya spesifik bir güncelleme ile gelen versiyonunu özlediyseniz Legacy güncellemesi oyunun eski versiyonlarını oynayabilmenizi sağlıyor. 
 
Motion Twin güncelleme ile ilgili olarak "Legacy güncellemesi uzun zamandır yapmak istediğimiz bir şeydi. Oyunu güncellemeye devam ederken birçok oyuncunun sevdiği deneyimi büyük ölçüde değiştirdiğimiz gerçeği bizi biraz rahatsız etmeye başladı. Bazı topluluk üyelerimiz de oyunun önceki versiyonlarından sevdiği unsurların kaldırılması konusunda üzüntülüydü."
 
"Legacy güncellemesi ile amacımız; eski oyuncuların en sevdiği anları geniş arşivimizden seçerek tekrar oynayabilmelerini ve yeni gelen oyuncuların oyunun buraya gelirken hangi aşamalardan geçtiğini görmelerini sağlamak."
 
Güncelleme ayrıca iki yeni mutasyon, oyunda en az kullanılan iki silah için denge ayarlaması ve Noel Baba kostümü getiriyor. Tüm detaylara buradan göz atabilirsiniz. 
 
Ek olarak, Dead Cells'in yeni indirilebilir içeriği de yolda. Oyuna yeni biyomlar, canavarlar, silahlar ve boss dövüşü ekleyecek The Bad Seed indirilebilir içeriği 2020'nin ilk çeyreğinde çıkacak.

Metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve iOS üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Cells Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Motion Twin Dağıtıcısı: Motion Twin Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 1 Saat önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 2 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 3 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 4 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler