Dead Island 2 Bu Senenin Sonunda Yeniden Ortaya Çıkabilir

07.08.2022 23:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Zombi temalı aksiyon macera oyunu Dead Island 2'den yeni söylentiler ortaya çıktı. İlk olarak 2013'te duyurulan ve 2014'ün sonunda piyasaya çıkması planlanan Dead Island 2, uzun yıllardır sessizliğe bürünmüştü. Şimdi ise oyundan birkaç yeni haber geldi.
 
Uzun süredir haber alınamayan Dead Island 2'nin oynanış videosu bir yıl önce sızdırılmıştı. Şimdi ise sızıntı haberler ile tanınan Tom Henderson, oyun hakkında yeni iddialar ortaya attı. Oyun hakkında Henderson "Kesin çıkış tarihi henüz belli olmasa da oyunun ortaya çıkışı Aralık başında gerçekleştirilecek The Game Awards etkinliğinde olacak" ifadelerini kullandı.
 
Deep Silver'ın ana şirketi Embracer Group son mali raporunda, Dead Island 2'nin önümüzdeki mali yılın sonundan önce çıkacağından bahsetmişti. Bu da oyunun büyük olasılıkla 31 Mart 2023'ten önce piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.  
 
RPG tarzına kayan oynanış yapısıyla Dead Island serisi yeni nesle taşınıyor. Dead Island 2'de sekiz kişiye kadar co-op desteği en dikkat çeken noktalardan birisi oluyor. Tamamen farklı özelliklere sahip sınıflarla, daha derin craft mekanikleriyle gelecek olan Dead Island 2, oyuncuları Kaliforniya'ya götürüyor.
 
Oyun şu anda PS5, Xbox Series X/S ve PC için geliştiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler