Dead Island 2 ve Saints Row 5 Geliştirilmeye Devam Ediliyor

18.11.2019 09:18 Gazali Çetinkaya

 
Gamesindustry.biz ile röportaj gerçekleştiren Koch Media CEO'su Klemens Kundratitz, Dead Island 2 ile Saints Row 5'in geliştirilmeye devam ettiğini doğruladı.
 
"Dead Island bizim için çok önemli bir marka ve doğru bir şekilde yapmamız lazım. Bu kadar zaman alması doğru bir şekilde yapmak istememizin kanıtı."
 
"Sağlam bir zombi oyunu yapmak konusunda kendimize güvenimiz tam. Kesinlikle tüm gücümüzü veriyoruz."
 
"Saints Row da bizim için çok önemli ve gelecek yıl bunun hakkında konuşacağız. Şimdilik sadece yeni oyunun geleceğini ve harika olacağını söyleyebilirim." 
  
Dead Island 2 ilk olarak Haziran 2014'te resmi olarak duyurulmuş ve oyunun Yager Development tarafından geliştirildiği açıklanmıştı. Temmuz 2015'te Yager Development ile yollar ayrılarak geliştirme sürecinin başına Mart 2016'da Sumo Digital getirildi. Yaklaşık üç ay önce de projeye liderlik eden stüdyonun Deep Silver Dambuster Studios olarak değiştirildiği açıklandı.

Saints Row 5'in geliştirilmekte olduğu yaklaşık üç ay önce duyuruldu. Belirtilene göre "2013'ten çıkan Saints Row IV'ten bu yana çok sevilen serideki ilk tam Saints Row oyunu olacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler