Dead Island 2'nin İlk Oynanış Videosu Geldi

11.08.2014 18:39 Tayfun Kumaş

 
     Spec Ops: The Line'nın geliştiricisi Yager tarafından geliştirilen Dead Island 2'nin ilk oynanış videosu Deep Silver tarafından yayınlandı.

     Oldukça mükemmel grafikleri ve karakter modellemeleriyle beraber, şiddet ve kan dolu efektleri ile karşımıza çıkan Dead Island 2, oyuncuları Kaliforniya kıyılarına ve sahillerine götürecek. 2015'nin ilkbaharında piyasadaki yerini alacak olan Dead Island 2, PC, PS4 ve Xbox One platformlarına çıkışını yapacak.
 
     Dead Island 2 ile ilgili daha detaylı bilgilerin Gamescom 2014'te gelmesi bekleniyor. Oyunun yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler