Dead Island: Riptide Definitive Edition Steam'de Ücretsiz!

14.02.2024 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Dead Island serisi içerisinde önemli bir yere sahip olan Dead Island: Riptide Definitive Edition sürümü şu anda Steam'de ücretsiz durumda. Bu sürümü 15 Şubat tarihine kadar elde edebilir ve Steam kütüphanenizi genişletebilirsiniz.
 
Dead Island 2 de Steam'e geliyor 
 
 
 
Dead Island: Riptide Definitive Edition kıyamet sonrası zombi temasını bizlere sunuyor ve açık dünya içerisinde hem yakın dövüşlere hem de menzili dövüşlere geçiş yapabiliyoruz. Oyunda gerçek hikayeye dayalı görevler bulunuyor ve aynı zamanda 4 oyunculu iş birliği modu ile beraber zombilerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.
 
Bu sürüm dahilinde daha önce yayınlanmış olan tüm ek paketler bulunuyor ve yeniden düzenlenmiş bir içerikle oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Kıyamet sonrası ortamlardan hoşlanıyorsanız ve zombi istilasında hayatta kalmak istiyorsanız bu oyunu şu anda ücretsiz bir şekilde elde edebilir ve doğrudan oyuna dalış yapabilirsiniz.
 
Son olarak Dead Island 2, 22 Nisan tarihinde Steam'e geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler